Poffertjeskraam huren

U kunt ons huren. Hierbij verstrekken wij gratis poffertjes aan uw bezoekers tegen een van tevoren afgesproken prijs. Wij komen met onze kraam door heel Nederland naar U toe u wijst ons de juiste plek en wij zorgen voor de rest! Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons op te nemen of een offerteaanvraag doen.

Poffertjes mmm Lekker!

Normaal voorzien wij onze porties van een echte krul roomboter en poedersuiker. Maar het is ook mogelijk om de poffertjes te serveren met: Ammaretto, Grandmanier , rum, slagroom, warme kersensaus en chocoladesaus! Benieuwd naar de meerprijs van deze service, vraag naar ons luxe pakket!

Afhankelijke van de gewenste capaciteit voorzien wij u van de juiste kraam. Wij voorzien evenementen met tientallen tot duizenden bezoekers van onze poffertjes. Indien nodig, kunnen wij onze kramen aanpassen aan de uitstraling van uw evenement.

  poffertjeskraam huren

poffertjeskraam - poffertjes - poffertjesbakker - poffertjesplaat - huren - verhuur - poffertjeskraam huren - hollandse poffertjeskraam - poffertjes huren - poffertjeskraan te huur - mobiele poffertjeskraam