Mobiele poffertjeskraam

Mobiele poffertjeskraam nodig? Voor bedrijven en particulieren. Hierbij verstrekken wij gratis poffertjes aan uw bezoekers tegen een van tevoren afgesproken prijs. Wij komen met onze kraam door heel Nederland naar U toe u wijst ons de juiste plek en wij zorgen voor de rest! Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons op te nemen of een offerteaanvraag doen.

Poffertjes mmm Lekker!

Normaal voorzien wij onze porties van een echte krul roomboter en poedersuiker. Maar het is ook mogelijk om de poffertjes te serveren met: Ammaretto, Grandmanier , rum, slagroom, warme kersensaus en chocoladesaus! Benieuwd naar de meerprijs van deze service, vraag naar ons luxe pakket!

Wij beschikken ook over voldoende andere units, in diverse stijlen om uw event geheel naar wens op te luisteren. Wilt u oudhollands of bloemen/romantisch, 19de eeuws Ot en Sien – stijl of Rien Poortvliet-thema met de beroemde kabouters? Wij regelen het voor u, op maat! U ontdekt nu vanzelf het verschil tussen een poffertjesbakker en iemand die poffertjes bakt ! Wij doen geen concessie’s aan kwaliteit. Zoekt u de beste oplossing? Dan bent u geslaagd!

Onze oudhollandse poffertjeskraam bakt volgens ouderwets familie recept de beste poffertjes op ambachtelijke wijze voor u. Wij maken gebruik van o.a. vanillestokjes en molenaars-meel om onze authentieke en exclusieve smaak te verkrijgen. Uiteraard word ons beslag op de dag van uw evenement bereidt, zodat u verzekerd bent van een vers top product. Wij maken geen gebruik van fabrieksmixen. Poffertjes worden standaard geserveerd op een schaaltje (10 stuks) met roomboter en poedersuiker. Voor de liefhebber zijn er ook diverse likeurtjes – zie likeuren op de poffertjes – ( luxe pakket ) aanwezig.

poffertjeskraam huren

poffertjeskraam - feest - poffertjesbakker - poffertjesplaat - huren - verhuur - poffertjeskraam huren - hollandse bruiloft- poffertjes huren - poffertjeskraan te huur - mobiele poffertjeskraam